Bouwkundige keuring Goereestraat Rotterdam

Bouwkundige keuring Goereestraat RotterdamBouwkundige keuring Goereestraat Rotterdam

Bouwkundige keuring Goereestraat Rotterdam, uitgevoerd door bouwkundige keuring Rotterdam: Sfeervolle jaren ’30 benedenwoning met een grote tui, originele glas-in-loodramen en karakteristieke jaren 30 binnendeuren.
De woning is in 2007 gerenoveerd. Er is een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer geplaatst, het stucwerk is volledig vernieuwd en alles is opnieuw geverfd.

De woning is gelegen op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein met diverse supermarkten, winkels, bussen en een metrostation. Met de metro bent u in 7 minuten in het centrum van Rotterdam.

Ook deze woning is volledig door ons geïnspecteerd. Aansluitend is er een uitgebreid rapport met foto’s en kostenraming uitgebracht.

Laat uw toekomstige woning altijd keuren door een ervaren bouwkundige, die het klappen van de zweep kent.

Bouwkundige keuring Goereestraat Rotterdam

Bij bouwkundige keuring Rotterdam beschouwen we het als een eer om u en uw gezin te beschermen. Onze beste huisinspecteurs zijn erop gericht om u als eerste te beschermen!

U kunt erop vertrouwen dat onze inspecteurs de beste service bieden om uw tevredenheid en veiligheid te garanderen. We zullen u voorzien van gedetailleerde rapporten. Naast huisinspecties bieden we verschillende gespecialiseerde diensten aan om u te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen bij het kopen van uw huis.

Een woninginspectie is een visuele controle van de woning, maar hoe zit het met zaken die met het blote oog niet te zien zijn? Sommige zaken kunnen niet ter plaatse worden geïnspecteerd en vereisen daarom aanvullende tests. Ook daar kunnen wij u bij helpen.
Laat een bericht achter via het contactformulier op deze website. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

Bouwkundige keuring Rotterdam staat u altijd met raad en daad terzijde over alle vraagstukken met betrekking tot de staat van uw woning in Rotterdam, maar ook in Den Haag. Schroomt u niet bij vragen contact met ons op te nemen.