Bouwkundige keuring Friendshipring Nootdorp

Bouwkundige keuring Friendshipring Nootdorp  Bouwkundige keuring Friendshipring Nootdorp

Bouwkundige keuring Friendshipring Nootdorp: In de gewilde, rustige en kindvriendelijke nieuwbouwwijk “Hollandsche Meesters” ligt op een unieke locatie dit modern afgewerkte 5-kamer herenhuis met dubbele parkeerplaats op eigen terrein, ruime berging en zonnige achtertuin op het zuidwesten en grenzend aan water.

Dit nagenoeg 6 meter brede herenhuis ligt rustig aan een ruim opgezet woonerf, heeft vrij uitzicht aan beide zijden en is uitgevoerd met een tuingerichte woonkamer van circa 34m2, een ruime open keuken met natuurstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur, vier ruime slaapkamers, twee moderne badkamers en een zonnig dakterras van 22m2 met veel privacy. Gunstig gesitueerd nabij het oude centrum van Nootdorp, winkelcentrum De Parade en Ypenburg, openbaar vervoer, scholen, recreatiegebieden Dobbeplas, Delftse Hout en Balijbos en de uitvalswegen richting A4, A12 en A13. In deze straat kunnen de kinderen nog vrij op straat spelen!

Bouwkundige keuring Friendshipring Nootdorp

Wanneer u op zoek bent naar een huis, moet u uzelf beschermen tegen schade en gebreken die u duizenden euro’s kunnen kosten om te herstellen. U wilt uw investering beschermen en weten dat uw nieuwe huis veilig is voor u en uw gezin om in te wonen. Vaak zijn gevaarlijke en kostbare gebreken verborgen, maar de professionals van bouwkundige keuring Rotterdam zullen eventuele gebreken opsporen en u waarschuwen via onze gedetailleerde rapporten, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen voorafgaand aan uw aankoop, met onze pre-aankoop woninginspecties.

Onze inspecteurs voorzien u van deskundige rapportage, zodat u de werkelijke staat van het onroerend goed dat u wilt kopen kunt zien.

Een aankoopkeuring kan ook een nuttig onderhandelingsinstrument zijn. Als u weet welke defecten aanwezig zijn, kunt u de kosten van reparaties bekijken door contact op te nemen met een erkende bouwer. Mocht u het onroerend goed toch willen nastreven, dan kan dit worden gebruikt als onderhandelingsinstrument voordat u een bod uitbrengt. Dit bespaart u mogelijk duizenden euro’s op uw investering en geeft u gemoedsrust.

Voor informatie over een bouwkundige keuring in Nootdorp, neemt u gerust contact op met bouwkundige keuring Rotterdam.