Bouwkundige keuring Bouvigne Capelle aan den IJssel

Bouwkundige keuring Bouvigne Capelle aan den IJssel

Bouwkundige keuring Bouvigne Capelle aan den IJsselbouwkundige keuring Bouvigne Capelle aan den IJssel

Gelegen in een waterrijke en zeer groene omgeving een 3-kamer HOEK eengezinswoning met voor- én ZONNIGE achtertuin (ZW!) van ca. 72 m² aan het water voorzien van vlonder, achterom (zij-ingang) en ruime aangebouwde stenen berging aan de voorzijde. De woning is op loopafstand van het recreatiepark Schollebos, diverse buurtwinkels en openbaar vervoer. Het centrum van Capelle en Rotterdam is op eenvoudige wijze te bereiken.

Tevens kunt u, o.a. voor de dagelijkse boodschappen, terecht bij Winkelcentrum “De Scholver”. Verder zijn nog diverse winkels te vinden bij het Prado en het Maria Daneelserf. De beroemde shoppingmall Alexandrium ligt in de buurt en bestaat uit drie winkelunits. Wat betreft het openbaar vervoer zijn er diverse buslijnen, Metro Station Capelle Centrum + Rotterdam-Oosterflank en NS-station Schollevaar.

Via de snelweg A20 bent u zelfs binnen enkele minuten in het centrum van Rotterdam!
Bouvigne Capelle aan den IJssel is een van de vele projecten, uitgevoerd door Bouwkundige keuring Rotterdam.

De woninginspectie kijkt naar de fysieke structuur en primaire systemen van de woning om te rapporteren of de componenten en systemen werken zoals bedoeld, op de dag van de inspectie. De woninginspectie signaleert ook gebreken die de waarde van de woning negatief kunnen beïnvloeden en/of gevaar kunnen opleveren voor iemand.

Met onze volledige huisinspectie, ontvangt u een rapport met foto’s,  met de bevindingen van de inspecteur. Dit rapport zal per email naar u worden verzonden. Bovendien, als er vragen zijn na het bekijken van het rapport, laten we graag de woninginspecteur bellen om die vragen voor u te beantwoorden.

Voor uw aankoopkeuring, NHG keuring, bouwadvies, bouwinspectie, bouwbegeleiding neemt u de regionale bouwkundige expert in de hand, onafhankelijk, betrouwbaar en vakkundig.