Bouwkeuring Rotterdam

Bouwkeuring RotterdamBouwkeuring Rotterdam

Bouwkeuring Rotterdam wordt aangeraden indien men meer zekerheid zoekt bij een nieuwbouw woning of verbouwing of bij een conflict met uw aannemer. Lees hier meer over!

Bouwkeuring Rotterdam: Een woning kopen

U heeft een contract afgesloten met uw aannemer voor het realiseren van uw droomhuis of u gaat misschien een woning kopen. Zowel bij een nieuwbouw woning als bij een bestaande woning wilt u graag weten of werkzaamheden naar de geldende normen uitgevoerd worden of zijn. Dan is een opleveringskeuring een uitstekende keuze voor u.

Onze bouwkundige loopt alles na en onderzoekt of alles volgens het bouwbesluit is uitgevoerd.
Geadviseerd wordt dat u ons inschakelt om meerdere keren tijdens het bouwen van uw huis te komen controleren.
Op deze wijze krijgen wij een beter beeld van de kwaliteit van bouwen van uw aannemer.

Tip: Onze advies is altijd  video opnamen te maken van de bouwfases tijdens het bouwen van uw woning, dan heeft u een goed beeld hoe het uitgevoerd is. Toch is een keuring volgens het bouwbesluit altijd verstandig.

Bouwkeuring Rotterdam : Na eventuele verbouwing van een bestaande woning

Ook bij een verbouwing komt heel veel kijken. Onze bouwkundige is allrounder en weet de fijne kneepjes van de verbouwing of renovatie en kent de regels als geen ander. Een keuring bij een verbouwing is soms heel verstandig en het biedt u meer zekerheid!

Bouwkeuring Rotterdam: Conflicten met uw aannemer

Heeft u een conflict met uw aannemer ? Wij hebben honderden problemen opgelost. Indien u ons inschakelt dan kunnen wij u hier zeker bij helpen.