Bouwkeuring Rotterdam

Bouwkeuring RotterdamBouwkeuring Rotterdam

Bouwkeuring Rotterdam wordt aangeraden indien men meer zekerheid zoekt bij een nieuwbouw woning of verbouwing of bij een conflict met uw aannemer. Lees hier meer over!

Bouwkeuring Rotterdam: Een woning kopen

U heeft een contract afgesloten met uw aannemer voor het realiseren van uw droomhuis of u gaat misschien een woning kopen. Zowel bij een nieuwbouw woning als bij een bestaande woning wilt u graag weten of werkzaamheden naar de geldende normen uitgevoerd worden of zijn. Dan is een opleveringskeuring een uitstekende keuze voor u.

Onze bouwkundige loopt alles na en onderzoekt of alles volgens het bouwbesluit is uitgevoerd.
Geadviseerd wordt dat u ons inschakelt om meerdere keren tijdens het bouwen van uw huis te komen controleren.
Op deze wijze krijgen wij een beter beeld van de kwaliteit van bouwen van uw aannemer.

Tip: Onze advies is altijd  video opnamen te maken van de bouwfases tijdens het bouwen van uw woning, dan heeft u een goed beeld hoe het uitgevoerd is. Toch is een keuring volgens het bouwbesluit altijd verstandig.

Bouwkeuring Rotterdam

Ook bij een verbouwing komt heel veel kijken. Onze bouwkundige is allrounder en weet de fijne kneepjes van de verbouwing of renovatie en kent de regels als geen ander. Een keuring bij een verbouwing is soms heel verstandig en het biedt u meer zekerheid!

Bouwkundige keuring Rotterdam biedt een compleet scala aan huisinspectiediensten om ervoor te zorgen dat u uw huis met volledig vertrouwen kunt kopen. Onze goed opgeleide, professionele en toegewijde inspecteurs voeren een grondige en volledige inspectie uit van woningen en andere gebouwen. Onze diensten, eenmaal gedaan en goed gedaan, zullen u de gemoedsrust geven die u nodig heeft bij het doen van een dergelijke investering.

Als potentiële koper kan het ook nuttig voor u zijn om een huisinspectie bij te wonen om te begrijpen hoe ze werken, wat er wordt onderzocht en hoe de inspecteur de aandachtsgebieden vaststelt.

Alle huisinspecties moeten de staat van de constructie, fundering, sanitair en elektrische systemen, ramen en dakbedekking onthullen. Een inspecteur zal waarschuwingen geven om gebieden te waarschuwen op basis van de leeftijd van het huis en specifieke kenmerken, eerdere renovaties noteren en problemen specificeren die onmiddellijk moeten worden aangepakt versus problemen die in de toekomst kunnen worden verholpen.

Bouwkeuring Rotterdam: Conflicten met uw aannemer

Heeft u een conflict met uw aannemer ? Bouwkundige keuring Rotterdam heeft honderden problemen opgelost. Indien u ons inschakelt dan kunnen wij u hier zeker bij helpen.