Thermografisch onderzoek Rotterdam

Thermografisch onderzoek Rotterdam

Thermografisch onderzoek Rotterdam bij vochtproblemen in uw huis en om lekkages te traceren.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van hoe thermografisch onderzoek Rotterdam deze technologie kan gebruiken, gezien de juiste temperaturen en omstandigheden, op basis van de juiste training natuurlijk.thermografisch onderzoek rotterdam

Het detecteren van vochtproblemen

Water heeft het vermogen om extreem warm of koud te blijven. Dus als er een lek in de wandholte van buiten komt en u het gebied scant, kunt u het mogelijk zien wanneer de temperatuur koud genoeg is.

Thermografisch onderzoek Rotterdam: Plaatsen van warmteverlies en luchtlekkage lokaliseren

Deze aanpak wordt het best gebruikt wanneer de binnenkant van het huis onder druk staat en de camera is aangepast aan een palet met grijstinten. Wanneer deze correct wordt toegepast en geïnterpreteerd, kan deze informatie worden gebruikt om de energie-efficiëntie te verbeteren en tegelijkertijd te besparen op verwarmingskosten.

Thermografisch onderzoek Rotterdam

Met deze toepassing kan men grote temperatuurverschillen zoeken in servicepanelen en contactdozen die niet door mensen zonder de camera kunnen worden gezien. Dit kan handig zijn om mogelijke brandgevaren te detecteren voordat ze zich voordoen.

Ontbrekende isolatie vinden

Zoals eerder vermeld, is dit een nuttige toepassing in de winter of ’s avonds wanneer het temperatuurverschil geschikt is.

Ongedierte lokaliseren

De camera kan gemakkelijk de lichaamstemperatuur van knaagdieren of andere beestjes op zolder oppikken. Dit kan een superverificatietool zijn voor ongediertebestrijders.

Stralende vloerverwarming testen

Thermografische camera’s zijn uitstekend om te kijken naar de prestaties van de vloerverwarming in de vloer. Nadat de warmte een aantal uren is aangeslagen, is de omtrek van de pijpen absoluut helder te zien. Aan de andere kant kunnen we gemakkelijk identificeren waar zich een lek heeft gevormd. Lekken verschijnen meestal als vlekkerige gebieden.

Thermografisch onderzoek Rotterdam: Commerciële dakwerkinspecties

Dit kan het best ’s nachts worden gedaan of wanneer de zon ondergaat. Een infraroodcamera kan eenvoudig elk vocht in de lagen van de dakisolatie of membranen lokaliseren. Opmerking: dit is alleen van toepassing op platte daken. Dit werkt zo goed omdat het water gedurende de dag de warmte van de hitte van de zon zal behouden, terwijl de buitenlucht koeler zal zijn … dus elk ingesloten vocht zal gemakkelijk te zien zijn.

Bel met bouwtechnische keuring of bouwkundige keuring Rotterdam en zie wat wij voor u kunnen betekenen.