Bouwtechnische keuring Rotterdam ervaring

Bouwtechnische keuring Rotterdam ervaring

Bouwtechnische keuring Rotterdam ervaring: Een greep uit onze recensies op Google.
bouwtechnische keuring rotterdam ervaring

Yanne Costa

Bouwkundige keuring Rotterdam.

We hadden snel een afspraak kunnen maken. Bij aankomst ging hij gelijk aan de slag. Hij vertelde mij ook precies naar wat hij keek en waarom, zowel helemaal onder de grond als op het dak werd mee geïnspecteerd.

Hele goeie inspectie!! Hij kon ook dingen vertellen over bouwen in de gemeente, gaf tips en trucs en nam ook echt de tijd om het hele huis rond te gaan.

Zeker een aanrader! Zeer betrouwbaar en goed in zijn werk.

Safwat was bij ons voor een bouwtechnische keuring inclusief herstel advies. Hij was grondig en goed geïnformeerd over de waarschijnlijke oorzaak van de omstandigheden en wat voor soort werk nodig kan zijn om te verhelpen. Ik raad hem ten zeerste aan als je een inspectie nodig hebt.
Bouwkundige keuring rotterdam.

We hadden snel een afspraak kunnen maken. Bij aankomst ging hij gelijk aan de …

Safwat heeft ons enorm goed geholpen met een deskundige bouwkundige keuring van ons nieuwe huis. Open communicatie en erg vriendelijk. Al met al een zeer prettige ervaring.
De heer Safwat is een professionele bouwkundige.

Hij begrijpt de eisen van zijn klant en hiervoor neemt hij special de tijd voor. …

Als een ingenieur kan ik alleen maar beamen dat Safwat beschikt over uitmuntende kwaliteiten. Onze boerderij is helemaal binnenste buiten gekeerd gedurende de keuring. De stalen liggers en het houten spant zijn ook door hem beoordeeld …
Vakkundige bouwkundige keuring, snel en correct. Precies het kritische paar ogen dat je nodig hebt als je een huis aan het kopen bent. Safwat heeft mij erg goed advies gegeven.
Fijn dat een afspraak op korte termijn kon worden gerealiseerd. De keuring zelf werd zeer zorgvuldig gedaan, hier werd echt de tijd voor genomen. Daarnaast kreeg ik ook veel tips en adviezen, verbeterpunten tav de zaken die wij tegenkwamen. …
Safwat heeft mij zéér goed geholpen bij het aanschaffen van een bedrijfspand en de bouwkundige keuring! Een zéér deskundige expert die zijn vak verstaat! …
Via een kennis zijn wij in contact gekomen met dit bedrijf, voor een bouwkundige keuring van een woning in Rotterdam. Wij hadden dit rapport met spoed nodig. De eigenaar handelde gelukkig super snel en leverde binnen 1 dag een mooi duidelijk rapport op.
Goed advies gehad. Woning zag er in eerste instantie goed uit. Na inspectie blijkt dat de fundering heel slecht is en de betonnen vloer op veel te korte balken ligt. We hebben besloten om het niet te kopen ivm kosten die hoog op kunnen lopen. Aanrader.
Mijn ervaring met Bouwkundige keuring Rotterdam is uiterst positief. Hadden snel een rapport nodig en dit was binnen één dag geregeld. Vakkundig, professioneel en zeer klantvriendelijk.