Bouwtechnische keuring Peppelweg Rotterdam

Bouwtechnische keuring Peppelweg Rotterdam

Bouwtechnische keuring Peppelweg Rotterdam, uitgevoerd door een bouwkundig expert.Bouwkundige keuring Peppelweg rotterdam

Verkopers aan het woord
“Wij hebben de afgelopen 3 jaar met veel plezier aan de Peppelweg gewoond. Het is een prettige mix van praktische en gezellige winkels maar ook meer dan voldoende groengebieden (Schiebroekse park, Bergse plassen). Met de randstadrail op loopafstand sta je binnen de kortste in het centrum van Rotterdam of Den Haag. Al met al vormt Schiebroek een zeer gemoedelijke en veilige woonomgeving in de nabijheid van Rotterdam.”

Keurig 3-kamerappartement met dakterras ca. 22m² op het Noordoosten (alleen ochtendzon). In 2015 is het appartement geschilderd, deels gestukt en is de gashaard vervangen door een CV.

Veel voorzieningen in de directe omgeving, denk aan winkels, restaurants en parken. Strategisch gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (tram, metro, bus), uitvalswegen A13/A20 binnen 5 minuten bereikbaar en vliegveld Rotterdam -The Haque Airport goed bereikbaar.

Bouwtechnische keuring Peppelweg Rotterdam

Bouwtechnische keuring Rotterdam inspecteert sinds jaren woning in Rotterdam en omgeving, maar ook in Tilburg en omstreken.

Onze bouwkundige laat geen plekje ongeroerd en inspecteert de woning grond van fundering tot nok.

Ook kan hij, mits de kruipruimte toegankelijk is, de staat van de palen en funderingsstroken inspecteren, om hierna een goed advies uit te brengen.

Voor het inwinnen van advies, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.