Bouwkundige keuring Rotterdam Bonaventurastraat

Bouwkundige keuring Rotterdam BonaventurastraatBouwkundige keuring Rotterdam Bonaventurastraat

Bouwkundige keuring Rotterdam Bonaventurastraat: Deze ruime 3 kamer woning ligt op 5 minuten lopen van het metro- busstation en het overdekte winkelcentrum ‘Zuidplein’. De verschillende uitvalswegen zijn vlakbij en er is genoeg parkeergelegenheid.

Het zwembad en alle andere noodzakelijke voorzieningen zijn op loopafstand. Ook het Zuiderpark is lopend te bereiken. Via de Maastunnel bent u binnen 10 minuten in het Centrum van Rotterdam. De gemeente Rotterdam is met het project ‘Hart van Zuid’ dit gebied volledig aan het herontwikkeling. Dit wordt de komende jaren “The place to be”.
De woning is 4 jaar geleden volledig gerenoveerd, bevindt zich in goede staat van onderhoud en ligt op eigen grond. De entree is via een afgesloten portiek.

Bouwkundige keuring Rotterdam Bonaventurastraat

Een huis kopen is een van de grootste aankopen die u doet. Het is logisch om je huiswerk te maken en een onafhankelijke bouwinspecteur te laten komen voor een aankoopkeuring voordat je een definitieve beslissing neemt, net zoals je een voertuig zou laten nakijken door een monteur voordat je je geld overhandigt. Of u nu een eengezinswoning of een vastgoedbelegging koopt, een bouwkundige keuring zorgt ervoor dat u als goed geïnformeerde koper de juiste keuze maakt.

Laat zo’n belangrijk onderdeel van het aankoopproces van onroerend goed niet over aan onervaren mensen. Vraag een erkende expert van bouwkundige keuring Rotterdam om de woning grondig te controleren en u een uitgebreid bouwinspectierapport te bezorgen, zodat u snel verder kunt gaan met de volgende stap.

Het bouwinspectieproces begint met een inspecteur die het betreffende pand bezoekt en een grondige inspectie uitvoert van alle toegankelijke delen van het pand om te zoeken naar eventuele onderliggende problemen en schade.

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen in Rotterdam of Den Haag, belt u dan gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken.