Bouwkundige keuring Rotterdam aan de Spruytstraat

Bouwkundige keuring Rotterdam aan de SpruytstraatBouwkundige keuring rotterdam aan de Spruytstraat

Bouwkundige keuring Rotterdam aan de Spruytstraat: Een compacte twee-kamer (voorheen drie) benedenwoning, in keurige staat met een ruime achtertuin van 55 m2 voor de tuinliefhebbers!

De woning ligt in de nabijheid van het winkelcentrum Zuidplein, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.
De woning is gebouwd in 1940 en staat op eigen grond en is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en hardhouten kozijnen. Voor de verwarming en voor het warm water is er een CV-combiketel aanwezig.

Belangrijk was om vooral het dak en schoorsteen te keuren van deze woning.
Het dak, inclusief de gehele woning is grondig door ons geïnspecteerd.

Bouwkundige keuring Rotterdam aan de Spruytstraat

Het doel van een bouwinspectie is om u te waarschuwen voor aanzienlijke schade aan het gebouw, zoals structurele schade of grote defecten die van invloed kunnen zijn op de structurele integriteit van het pand en die moet worden uitgevoerd door een professional. Een gediplomeerde bouwinspecteur heeft de ervaring die nodig is om de meest voorkomende bouwgebreken en gebreken op te sporen en advies te geven over de betekenis van het gebrek.

Het is echter belangrijk om aanvullend advies in te winnen bij een relevante professional, zoals een elektricien, ingenieur, loodgieter of timmerman, om de ernst van een gevonden defect en de kosten om het te verhelpen verder te bepalen. In sommige extreme gevallen kan een onderliggend probleem de koper van het onroerend goed duizenden dollars kosten om het recht te zetten.

We raden u ten zeerste aan om bij de inspectie aanwezig te zijn, zodat uw inspecteur eventuele aandachtspunten kan signaleren en eventuele vragen kan beantwoorden.

Zijn er specifieke bouwelementen die u geïnspecteerd wil hebben? Bouwkundige keuring Rotterdam inspecteert van fundering tot en met het dak, indien gewenst met de installaties.
Heeft u een geschil met uw aannemer en heeft u een onderbouwd bouwkundig rapport hiervoor nodig? Bouwkundige keuring Rotterdam staat u met raad en daad terzijde.
Bel ons voor meer informatie via 0636078178.