Bouwkundige keuring Rotterdam aan de Bergselaan

Bouwkundige keuring Rotterdam aan de BergselaanBouwkundige keuring rotterdam aan de Bergselaan

Bouwkundige keuring Rotterdam aan de Bergselaan: Aan de lommerrijke Bergselaan in het sfeervolle Liskwartier vindt je deze lichte 5-kamer hoek-bovenwoning op de tweede en derde verdieping met dakterras. Deze zeer charmante woning kenmerkt zich door bijzonder veel lichtinval en een speelse indeling.

Een bouwkundige keuring uit te voeren aan een mooie woning die centraal ligt, dichtbij van  van het stadscentrum en groene recreatiegebieden als het Vroesenpark, de Rotte en de Kralingse Plas. Zowel het openbaar vervoer als de uitvalswegen liggen in de directe nabijheid. De buurt is kindvriendelijk, met brede stoepen en veel speeltuinen. De Bergselaan heeft een brede groene middenberm. Er zijn goede parkeergelegenheden voor auto’s en fietsen.

Bouwkundige keuring Rotterdam aan de Bergselaan

Een bouwinspectierapport (of een pre-aankoop bouwinspectie voor nieuwbouwwoningen) is een uitgebreid rapport dat commentaar geeft op structurele defecten of schade, omstandigheden die leiden tot structurele schade, evenals eventuele defecten in de staat van secundaire en afwerkingselementen van het onroerend goed .

In het bouw inspectierapport worden ook alle gebieden gemarkeerd waar de inspecteur op de dag van de eigendomsinspectie niet bij kon komen. Foto’s kunnen gebreken en/of aandachtspunten vertonen die de inspecteur tijdens de bouwinspectie heeft opgemerkt.

Een professioneel bouwinspectierapport, uitgevoerd door een inspecteur, helpt u bij het vinden van structurele gebreken in het gebouw of andere problemen, zoals opstijgend vocht, die misschien door het ongetrainde oog worden gemist.

Een goede inspecteur kan verder kijken dan cosmetische reparaties of verbeteringen, en onveilige renovaties en reparaties identificeren, waardoor de problemen van “onvoorziene schade” in de toekomst worden geminimaliseerd.

Het wordt aanbevolen dat u een externe professional gebruikt, in plaats van een door de verkoper voorgestelde of verstrekte.

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe onze bouwtechnische keuring voor u het verschil maakt? Onze keuringen zijn op maat gemaakt en rollen niet uit een computerprogramma. Wij zijn al jaren een onafhankelijk en betrouwbaar bouwkundig adviesbureau in Rotterdam en de omgeving. Wij werken overal, iedere dag, in heel Zuid Holland. Kies voor een lokale kenner van Rotterdam en de omgeving.