Bouwkundige keuring Kildijk Nieuwendijk

Bouwkundige keuring Kildijk Nieuwendijk Bouwkundige keuring Kildijk Nieuwendijk

Bouwkundige keuring Kildijk Nieuwendijk: Karakteristieke, bijzondere woning gesitueerd aan een rustig dijkje nabij de Biesbosch. Deze woning met allure is geheel gerenoveerd en uitgebouwd met een keuken, badkamer en serre. Naast 4 slaapvertrekken is er ook een kantoorruimte aanwezig, zodat wonen en werken gemakkelijk gecombineerd kan worden. Deze kantoorruimte kan ook gebruikt worden als slaapkamer. Naast de karakteristieke woning mag ook de tuin er zijn. Een heerlijk royaal perceel zorgt hier voor de nodige rust en ontspanning. Een tweetal overdekte terrassen maken het hier, ook bij minder mooi weer, geriefelijk.

Bouwkundige keuring Kildijk Nieuwendijk

Wat houdt een bouwkundige keuring in?

Een bouwinspecteur zal alle delen van het pand visueel inspecteren op tekenen van structurele defecten of dure problemen. De inspecteur kijkt naar elk deel van het pand waartoe ze toegang hebben, inclusief:

Van scheuren in de muren tot problemen met elektrische bedrading, deuren die niet sluiten en gebroken ramen, de inspecteur zal naar elk aspect van het interieur van het pand kijken.

Dak- en ondervloerruimtes. Als deze gebieden toegankelijk zijn, controleert de inspecteur ze op eventuele structurele schade.

Als er bepaalde items of gebieden zijn die u wilt uitchecken, moet u deze vermelden voordat de inspectie begint.

Kortom: Ervaar de rust, ruimte en vrijheid in en om deze fraaie dijkwoning! Neem gerust contact op om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren in Nieuwendijk en de omgeving.