Bouwkundige keuring Bergse Linker Rottekade Rotterdam

Bouwkundige keuring Bergse Linker Rottekade Rotterdam

Bouwkundige keuring Bergse Linker Rottekade Rotterdam, uitgevoerd door onze bouwkundig inspecteur.Bouwkundige keuring Bergse Linker Rottekade Rotterdam

Heerlijk wonen aan de Rotte! Prachtig onder architectuur uitgebouwde hoekwoning met 253 m² eigen grond aan vaarwater met werkelijk fantastisch vrij uitzicht over rivier en plas!

Deze hoekwoning is zeer smaakvol onder architectuur verbouwd en uitgebouwd. De architect heeft een prachtige split level aanbouw ontworpen waardoor u vanuit de woonkeuken heerlijk de zeer diepe achtertuin inloopt. De woonkeuken is voorzien van Belgisch hardstenen vloer, composiet werkblad en luxe inbouwapparatuur. Door de speelse raampartijen is er een heerlijk lichte leefruimte gecreëerd.

Opvallend aan deze waanzinnig gelegen hoekwoning is de combinatie tussen authentieke details en moderne architectuur. Hierdoor is er een sfeervol modern gezinshuis gecreëerd.

De zeer diepe achtertuin is werkelijk een parel. Door de vrije ligging en het vele groen is de tuin een oase van rust in de stad. De tuin is aangelegd met meerdere zitplekken en voldoende plaats voor spelende kinderen. Daarnaast vindt u twee grote bergingen halverwege de diepe achtertuin. Achter de bergingen vindt u een heerlijk plekje in de schaduw onder de bomen waar u kunt genieten van een prachtig panorama over de weilanden. Een bouwtechnische keuring in dit geval was een combinatie van mooie uitzichten ontdekken terwijl ik aan het werk was,

Bergse Linker Rottekade 149 ligt op ongeveer 400mtr van de Philips Willemsbrug. Voor uw dagelijkse boodschappen of gezellig wat eten en drinken hoeft u maar 5 minuutjes te fietsen.  Of het nu de Straatweg is of het oude centrum van Hillegersberg, genieten kun je hier op en top! Ook zijn er verschillende scholen en kinderopvang in de nabije omgeving. Met de oudere buurvrouw is afgesproken dat de steiger mag worden gebruikt. Hier kunt u afhankelijk van het jaargetijde heerlijk zwemmen, schaatsen en varen.
Keuken was verouderd maar dit heeft de witgoed monteur op orde gebracht.