Bouwkundig advies Rotterdam

Bouwkundig advies Rotterdam

Bouwkundig advies Rotterdam: Goed advies is zeker bij ons in te winnen. Wij voorzien u graag van een goede raad en hebben voor alles een oplossing.

Bouwkundig advies in Rotterdam nodig? bouwkundige keuring rotterdam bouwkundig advies

Een bouwkundig advies kan betrekking hebben op vele bouwkundige aspecten of constructieve aspecten. Wij kunnen u van een bouwkundig advies voorzien omtrent eindeloze bouwaspecten, waaronder:

 1. Funderingsadvies: Tekenen van funderingsproblematiek kunnen zijn scheuren in de dragende elementen of in de gevels.  Scheuren kunnen wel variëren qua maten en dit heeft te maken met vele oorzaken. Ook klemmende deuren en/of kozijnen zijn misschien een teken van funderingsproblematiek of paalrot. Fundering op zand leidt ook in vele gevallen tot zakking. Voor het exact vaststellen wat de oorzaken zijn van scheuren, kunt u bij ons terecht.
 2. Vochtproblematiek: Komt heel vaak voor, zowel in de kruipruimte als in binnenwanden of zelfs de buitenwanden of in de badkamer. Wij maken gebruik van een thermografische camera om een goed advies te kunnen geven over hoe u van deze problemen afkomt. Ook kunnen wij lekkages traceren door deze camera.thermografisch onderzoek bouwkundige keuring rotterdam
 3. Geschil met een aannemer tijdens de bouw of verbouwing over bepaalde werkzaamheden? Of heeft u schade geleden door zijn toedoen en heeft u advies nodig, dan kunt te allen tijde bij ons terecht. Door ons rapport staat u stevig en kunt u daarmee alle kanten op.
 4. Constructief advies? Dan bent u bij ons welkom, gezien onze constructieve aanleg.
 5. Komt u er niet uit en wilt u bepaalde bouwwerkzaamheden met zekerheid uitvoeren, dan kunt u van onze expertise gebruik maken tijdens de bouw, verbouw of renovatie van woning of gebouw. Wij doen veel bouwbegeleiding.
 6. Heeft u last van betonrot en wilt u weten hoe u daarmee kunt omgaan en of u zelf dit kunt verhelpen? Dan kunt u zeker een beroep op ons doen.
 7. Dragende wand verwijderen of niet? Twijfelt u? Dan kunt u op ons rekenen. Wij gaan u vertellen hoe het in elkaar steekt en indien u dit wilt, kunnen wij de berekeningen voor u maken.
 8. Is mijn woning stabiel? Wij kunnen u helpen met dit soort vragen.
 9. Houtrot of houtworm? Laat ons inspecteren en u hierover adviseren. Wij hebben zeer veel ervaring met deze kwesties.
 10. Is mijn huis goed geïsoleerd? Ook dit kunnen wij bepalen door een thermografisch onderzoek. Bij ons is het altijd zeer voordelig.
 11. Kruipruimte advies of inspectie.
 12. Dakinspectie of dakadvies.

Bouwkundig advies Rotterdam: bel naar 010-3071624.